این ویدیو رو یک تدوینگر تیزبین و خلاق درست نموده است
خیلی خنده دار و کنایه آمیزه که چیزی که سعی دارن کاربرای اینترنت رو بهش محکوم کنند، همون چیزیه که خودشون مصداقش هستند. در روانشناسی اسم این کار «فرافکنی» هست.
بگذریم،
اگه به کسی اجازه بدی روزانه ساعت ها «برنامه ریزی» رو وارد ذهنت کند، تاثیری که روی جهان بینی تو میذاره اجتناب ناپذیر خواهد بود.
سال 2016 طبق یک آمار تخمین زده شد که در آمریکا مردم روزانه به طور متوسط 10 ساعت از وقتشون رو به دریافت اطلاعات، اخبار و برنامه های سرگرم کننده ی رسانه ها اختصاص میدن؛ و جالب اینه که تمام این رسانه ها تحت تملک 5 (یا 6) شرکت اصلی هستن که بازار این کار رو در انحصار خودشون دارن.
به عبارت دیگه 90% از «برنامه» هایی که دائما به خورد ذهنمون میدیم، از اونها سرچشمه میگیره، و البته میدونید که اونها هم رئیس هایی دارن و از طرف اونها کنترل میشن (یا به طرقی خودشون همون رئیس ها هستن.)
.
ذهن ما در ماتریکسی از تبلیغات و پروپاگاندا که باورهامون رو از بچگی شکل داده، گرفتار شده.
فقط به رفتارهای خودت دقت کن. چقدرش از رسانه ها تاثیر گرفته؟ چقدرش واقعا خود واقعیِ توئه؟
حتی همین الان که داری این متن رو میخونی ممکنه تلویزیون توی پس زمینه روشن باشه یا در حال گوش دادن به یه آهنگ باشی.
بعضی از ما به نقطه ای رسیدیم که واقعا معتاد رسانه ها شدیم. آدم هایی وجود دارن که وقتی همه ی وسایل خاموش شن و مجبور شن با سکوت مطلق مواجه شن، حتی از نظر فیزیکی هم احساس ناخوشی میکنن.
این کمپانی ها و دستای پشتشون تعیین میکنن جامعه روی چی متمرکز باشه و چه چیزی بحث روز باشه. مثلا وقتی که وارد یه مکالمه با خونوادت یا دوستات میشی، معمولا در مورد چی حرف میزنی؟ اگه مثل اغلب مردم باشی احتمالا در مورد یه چیزی که الان توی صدر اخبار باشه، یا یه برنامه تلویزیونی که حرفش پیچیده یا دیشب دیدیش، یا مسابقات ورزشی بزرگی که در حال رخ دادنه.
تقریبا تمام این منابع خبری، سرگرمی ها و حتی حجم وسیعی از وبسایت ها توسط همین جریان اصلی تملک شده و کنترل میشه و خیلی از منابع مستقل و افراد عادی هم دقیقا همون خط فکری رو دنبال میکنن و ترویج میدن و بر اساسش زیست میکنن.
و جالبه که اغلب این اخبار و محتویات فاز منفی دارن و تقریبا هیچوقت به آدم حس خوبی رو منتقل نمیکنن.
مراقب این باشیم که کسی جز خودمون ذهنمون رو برنامه ریزی نکنه چون اینطوری با اختیار خودمون مورد استفاده قرار میگیریم. ذهنمون رو پس بگیریم و بر اساس هوش و آگاهی خودمون زندگی کنیم.

وفلسفه نماز در اسلام بطور روزانه برنامه ریزی نمودن ذهن خود می باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید