نتايج به دست آمده از يک بررسي جديد نشان ميدهد که مصرف پياز ميتواند در کاهش سطح کلسترول موثر باشد.پياز به غير از آنکه يکي از مواد اصلي در پخت بسياري از غذاها به حساب ميآيد ميتواند فوائد بيشماري هم براي سلامت بدن به همراه داشته باشد. بررسيهاي جديد نشان ميدهد پياز ميتواند به بهبود سطح کلسترول در بدن کمک کند.
پياز منبع غني از ترکيبهاي «پليفنوليک» به نام «فلاونوئيد»هاست که با ويژگيهاي ضدالتهابي، آنتياکسيداني و ضدسرطاني شناخته شده است. همچنين در يک مطالعه مشخص شد فلاونوئيد موجود در پياز با کاهش سطح کلسترول بد در افراد چاق و کاهش خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي- عروقي همراه است. به گفته متخصصان اين خاصيت پياز به دليل وجود نوعي آنتياکسيدان در آن است