رهبر انقلاب در حرم مطهر امام خمینی:

در رقابت‌های انتخابات اخلاق حاکم باشد. بدگویی کردن ، تهمت زدن ، لجن پراکنی کردن ، کمکی به پیشرفت کارها نمی‌کند، به آبروی ملی هم لطمه می‌زند.

هنوز چند ساعت از این فرمایش رهبری نگذشته بود که با اعلام خبر ثبت نام قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری ، موج تخریب و تهمت و لجن پراکنی علیه او شدت گرفت.

نکته تاسف آور آنست که عمده این تخریب‌ها از سوی جریاناتی که ظاهرا ادعای انقلابی دارند منتشر و ضریب داده می‌شود.

یکی از موضوعاتی که چند تن از نمایندگان مجلس که اتفاقا جزو مخالفین قالیباف برای ریاست مجلس بودند و به او رای ندادند ، مطرح می‌کنند، متهم کردن او به قدرت طلبی و استفاده از جایگاه ریاست مجلس بعنوان پله ای برای رسیدن به جایگاه ریاست جمهوری است.

استناد آنها هم به بیانات مقام معظم رهبری در این زمینه است. اگر به سخنان حضرت آقا در این زمینه توجه کنیم ، تذکر ایشان به نمایندگانی است که از ابتدا مجلس را بعنوان یک پله در نظر گرفته و با این نیت وارد مجلس می‌شوند.

منتقدین قالیباف به نوعی نیت خوانی کرده و معتقدند از اول هدفشان ریاست جمهوری بوده است.

در حالیکه زمان ثبت نام نامزدهای این دوره مجلس ، شهید رئیسی در قید حیات بودند و قرار بود حداقل تا دو سال دیگر هم در مسند ریاست جمهوری باشند.

بعد از اتمام دوره اول شهید رئیسی هم رقابت قالیباف با ایشان در انتخابات ریاست جمهوری منطقی به نظر نمی‌رسید،

از طرفی قالیباف یک بار به نفع شهید رییسی از رقابت کنار رفته بود و از طرف دیگر با وجود آیت الله رئیسی، شانسی برای پیروزی قالیباف وجود نداشت.

این شایعه ای بود که برخی رقیبان قالیباف در انتخابات مجلس برای تخریب وجهه او ساختند.

اما بعد از شهادت آیت الله رئیسی ، اگر قالیباف از ابتدا قصد ریاست جمهوری داشت ،

چرا باید نامزد ریاست مجلس میشد؟

اولا ریسک شکست در انتخابات ریاست مجلس را داشت که در آنصورت دیگر شانسی برای ریاست جمهوری نداشت.

ثانیا چند روز رئیس مجلس شدن برای قالیباف چه سودی داشت که این هجمه ها و تخریب‌ها را به جان بخرد؟

از سوی دیگر نمیتوانیم تذکر مقام معظم رهبری را بصورت کلی تفسیر کنیم و برداشت ما این باشد که هیچ نماینده یا مسئولی در هیچ شرایطی نباید پست خدمتی خود را برای قبول مسئولیت دیگری رها کند.

نمونه این اقدام را در گذشته داشته ایم.

بعد از شهادت شهید رجایی و باهنر و احساس نیاز به حضور یک شخصیت انقلابی و مورد اعتماد امام برای ریاست جمهوری، مقام معظم رهبری که نماینده تهران در مجلس بودند ، نامزد ریاست جمهوری شده و با رأی بالای ملت انتخاب شدند.

در سال ۶۸ که روح امام خمینی در چنین ایامی به ملکوت اعلی پیوستند و خلف صالح ایشان به رهبری رسیدند ، هاشمی رفسنجانی که رئیس مجلس وقت بودند ، نامزد ریاست جمهوری شده و انتخاب شدند.

آیت الله شهید رئیسی در دو دوره ای که نامزد ریاست جمهوری شدند، یک دوره مسئول آستان قدس رضوی بودند و یک دوره رئیس قوه قضاییه در هیچکدام از موارد مذکور ، کسی شائبه قدرت طلبی یا سوءاستفاده از جایگاه را مطرح نکرد ، جز برخی مخالفین و منتقدین بی انصاف که رئیس جمهور شهیدمان را در مناظرات انتخاباتی متهم نمودند.

وقتی حدود ۱۶۰ نماینده که قالیباف را برای ریاست مجلس انتخاب کرده اند ، از ایشان درخواست نامزد شدن برای انتخابات ریاست جمهوری را دارند ، جای تعجب است که چند نماینده مجلس که قالیباف را برای ریاست مجلس صالح نمی‌دانستند، اکنون نگران جایگاه مجلس و ریاست آن شده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید